• A. Plesmanlaan 5
  • 9615 TJ Kolham
  • Bedrijvenpark “Rengers”
  • aan de A7 vlakbij Hoogezand
  • Telefoonnummer: (0598) 36 16 20
  • E-mail: info@asvancare.nl

Rolstoelbus op maat voor de familie Wilbrink

De zoon van Ben en Regien Wilbrink is afhankelijk van een rolstoel en om samen op pad te kunnen gaan, kochten zij een rolstoelbus op maat bij A&S Vancare. Hun Ford Transit Custom is voorzien van een dubbele cabine volgens de gehandicaptenregeling. Zo kunnen ze als particulier een bedrijfsauto rijden en gebruik maken van het daarbij behorende fiscale voordeel.

Van vraag over overbouw naar rolstoelbus op maat

De familie Wilbrink kwam in eerste instantie bij A&S Vancare langs voor de overbouw van de rolstoellift uit hun Renault Trafic. Bart gaf aan dat ze ook bij A&S Vancare terecht konden voor een complete rolstoelbus op maat en niet lang daarna zaten Ben en Regien met Edward om de tafel.

Op advies van Edward is de rolstoellift blijven zitten in de Renault Trafic en is deze bus als rolstoelbus aan een particulier verkocht. Zo spaarde de familie de kosten voor overbouw uit en leverde de bus meer op dan wanneer de lift eruit was gehaald. Een rolstoelbus op maat was het resultaat van het gesprek dat Edward en de familie Wilbrink vervolgens hebben gehad, waarin alle opties voor zowel de auto als de ombouw tot in detail besproken zijn.

Bewuste keuzes

Zo hebben Ben en Regien gekozen voor een nieuwe Ford Transit Custom (automaat) met een gebruikte lift. Op de speciale vloer met rail is een extra, demontabele stoel met opklapbare armleuningen op de tweede zitrij geplaatst. In de vloer is bovendien rolstoelvergrendeling aangebracht. De auto is van binnen voorzien van luxe stoffering en isolatie en verlichting in het plafond. Aan de buitenkant is gekozen voor glasslook, wat de bus een mooie, luxe uitstraling geeft. Door alle mogelijkheden voor zowel de bus als de ombouw voor te leggen aan Ben en Regien, konden zij bewuste keuzes maken en de bus geheel volgens hun eigen wensen vormgeven. Deze rolstoelbus op maat is daar het fraaie resultaat van.

"Wensen goed opgepakt"

De familie Wilbrink is blij met de nieuwe bus: “Onze wensen zijn goed opgepakt en het contact met alle medewerkers is heel plezierig. Het personeel is professioneel, A&S Vancare is een vakkundig bedrijf waarmee het prettig zaken doen is!”

Ben en Regien: bedankt voor het vertrouwen en het fijne contact. We wensen jullie veel veilige kilometers!