• A. Plesmanlaan 5
  • 9615 TJ Kolham
  • Bedrijvenpark “Rengers”
  • aan de A7 vlakbij Hoogezand
  • Telefoonnummer: (0598) 36 16 20
  • E-mail: info@asvancare.nl

Fictieve dubbele cabine

Een fictieve dubbele cabine biedt een veilige, comfortabele en fiscaal aantrekkelijke mobiliteitsoplossing voor rolstoelgebruikers. Het is met name ook dé oplossing voor gezinnen met een rolstoelgebonden gezinslid.

Geldige medische verklaring

De fictieve dubbele cabine kenmerkt zich door het ontbreken van een tussenwand. Een geldige medische verklaring geeft de rolstoelgebruiker 'vrijstelling' hiervoor. De ruimte achter de 'denkbeeldige lijn' (de positie waar anders de tussenwand geplaatst zou zijn) wordt fiscaal beschouwd als laadruimte en alle zitplaatsen bevinden zich vóór deze lijn.

Voordelen 'grijs kenteken'

Het voertuig biedt na ombouw veel ruimte voor één of twee rolstoelgebruikers, overige passagiers en daarnaast nog veel ruimte voor bagage. De voordelen voor 'grijs kenteken' blijven van toepassing: de mogelijkheid om de BPM terug te vorderen en een extra laag tarief houderschapsbelasting (wegenbelasting/motorrijtuigenbelasting).

M1-certificering: hoogste Europese veiligheidseisen

De ombouw bestaat standaard onder andere uit een M1-gecertificeerde aluminium systeemvloer met rails voor stoelen en rolstoelfixatie, afgewerkt met een decoratieve kunststof anti-slip vloerbedekking, M1-gecertificeerde luxe stoelen met driepunts gordel, een volledige bekleding/stoffering, isolatie van de laadruimte en een lichtgewicht aluminium opklapbaar oprijplateau of een volledig automatische rolstoellift. De wettelijk verplichte M1-certificering garandeert dat het geheel voldoet aan de hoogste Europese veiligheidseisen.

Benieuwd of dit ook voor u dé oplossing is?

Neem vrijblijvend contact met ons op: 0598 36 16 20 of info@asvancare.nl. Wij voorzien u graag van een oplossing op maat!